Talenten in Techniek | Welkom bij Toptech

Over ons

Waarom Toptech


Direct vanaf de start in 1990 hadden we een duidelijke koers voor ogen: Toptech op de kaart zetten als een bureau dat ‘anders in de markt staat’. Een betrouwbaar en integer uitzendbureau waar het zeer prettig zaken mee doen is.

‘Anders in de markt staan’ doen we met een excellente dienstverlening die gericht is op eerlijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. We willen iedereen altijd recht in de ogen kunnen kijken. Juist in deze branche is dat zó belangrijk.

Opdrachtgevers moeten er op kunnen rekenen dat je altijd je afspraken nakomt. Uitzendkrachten moeten weten dat ze zonder zorgen aan het werk kunnen. Medewerkers moeten weten dat eerlijkheid en je woord houden altijd belangrijker zijn dan welk zakelijk doel dan ook.

In al die jaren hebben we deze koers voor ogen gehad. Het heeft ons doen groeien als uitzendbureau, door alle omstandigheden heen. Het betekent ook je verantwoording nemen wanneer het fout gaat. Dat doen we niet alleen door excuses aan te bieden, maar vooral ook door keiharde garanties te bieden. Ook dat is passie.

We zien dat onze klanten, kandidaten én collega’s zeer trouw aan ons zijn.
Dat is het effect van het niet afwijken van de koers.

Contact Toptech

Op zoek naar een uitdagende (loop)baan in de techniek? Op zoek naar vast of tijdelijk technisch personeel?
Wij zijn voor alle vragen telefonisch bereikbaar op

0883192000