download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Toptech Talenten in Techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Waarom ToptechDirect vanaf de start in 1990 hadden we een duidelijke koers voor ogen: Toptech op de kaart zetten als een bureau dat ‘anders in de markt staat’. Een betrouwbaar en integer uitzendbureau waar het zeer prettig zaken mee doen is.

‘Anders in de markt staan’ doen we met een excellente dienstverlening die gericht is op eerlijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. We willen iedereen altijd recht in de ogen kunnen kijken. Juist in deze branche is dat zó belangrijk.

Opdrachtgevers moeten er op kunnen rekenen dat je altijd je afspraken nakomt. Uitzendkrachten moeten weten dat ze zonder zorgen aan het werk kunnen. Medewerkers moeten weten dat eerlijkheid en je woord houden altijd belangrijker zijn dan welk zakelijk doel dan ook.

In al die jaren hebben we deze koers voor ogen gehad. Het heeft ons doen groeien als uitzendbureau, door alle omstandigheden heen. Het betekent ook je verantwoording nemen wanneer het fout gaat. Dat doen we niet alleen door excuses aan te bieden, maar vooral ook door keiharde garanties te bieden. Ook dat is passie.

We zien dat onze klanten, kandidaten én collega’s zeer trouw aan ons zijn.
Dat is het effect van het niet afwijken van de koers.

CONTACT MET TOPTECH

Welkom bij Toptech! Op zoek naar een uitdagende (loop)baan in de techniek? Op zoek naar vast of tijdelijke talenten in techniek? Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000