download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Academy in techniek | Toptech Talenten in techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Toptech Academy

Verfijn en ontwikkel je techniek!

De ontwikkelingen in techniek staan nooit stil. Regelgeving vanuit de overheid wordt steeds strenger en opdrachtgever verwachten een steeds hogere kwaliteit van het werk. Om ervoor te zorgen dat jij als professional aan het werkt blijft kun je jezelf laten bijscholen in de Toptech Academy! Wij bieden je cursussen en opleidingen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen!


Ontwikkel jezelf!

Opdrachtgevers willen zo min mogelijk fouten in het geleverde werk en werken daarom het liefste met vak professionals. Als bijvoorbeeld een opdrachtgever kan kiezen voor een las opdracht uit een allround klusser of lasser op NIL niveau 4, dan zal die laatste eerder de opdracht krijgen. Veel professionals scholen zich te weinig bij waardoor ze werk mislopen. Door trainingen en opleidingen bij de Toptech Academy te volgen ontwikkel je jezelf tot een professional in techniek!


Leren & werken

De opleidingen en trainingen in onze academy kun je prima combineren met het werk. Tijdens de intake bij onze academy stellen en we een opleidingsplan op en stemmen dit af met je werkzaamheden. Zo kun je dus leren en werken tegelijkertijd! Alle trainingen in onze academy worden gegeven door professionals uit het werkveld in heel Nederland.


Schrijf je direct in

Wil jij jezelf een boost geven en ontwikkelen als professional in de bouw of techniek, meld je dan direct aan voor de Toptech academy! Wij gaan samen kijken welke cursussen en opleidingen het beste bij jou passen. Meld je hier aan voor de Toptech academy.



JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000