Welkom bij Toptech | Detacherings diensten in techniek

Werkgevers

U zoekt technische professionals

Welkom bij Toptech! Wij zijn een fullservice technisch uitzendbureau waar u terecht kunt voor vakbekwaam technisch personeel en kennis op HR-gebied. Of een organisatie nu werkpieken moet opvangen, projecten wil opstarten, het werk moet laten doorgaan bij ziekte-uitval of een specialist nodig heeft:
Toptech Nederland voorziet in technische professionals.


Detavast

Gedetacheerde medewerkers zijn specialisten die over het algemeen worden ingezet voor langdurige projecten. Toptech heeft vaak een jarenlange relatie met deze flexwerkers.

Bij detavast is de medewerker in dienst van Toptech en wordt deze te werk gesteld in (uitgeleend aan) uw organisatie. Een contract is meestal voor de duur van een project met een opzegtermijn. U geeft alle zorgen voor het vinden van de juiste medewerker en loontechnische aspecten uit handen aan Toptech.


Voordelen

  • Ervaren specialisten
  • Geen eigen werving nodig
  • Flexibele inzet bij projecten
  • Stabiliteit ten behoeve van projecten
  • Geen formele arbeidsrelatie
  • Begeleiding en administratie in handen van Toptech

Procedure

We brengen altijd vooraf uw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Met de juiste competenties en diploma's. En de kandidaat krijgt de juiste baan.


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch uitzendbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we klanten 5 unieke garanties.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met 30 jaar ervaring in de technische bemiddeling zijn wij uw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kunt u snel uw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. U mag ook direct contact opnemen met ons.

0883192000


Upload profiel