MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Welkom bij Toptech | Detavast Talenten in techniek

Opzoek naar
Talenten in techniek


Je bent opzoek naar Talenten in techniek? Welkom bij Toptech, wij bieden verschillende contractvormen voor vaste of tijdelijke technische banen. Onze dienstverlening betreft: projecten, detachering en executive search. Daarnaast bieden we aanvullende HR-diensten als re-integratie, arbeidsrecht en collegiaal inleen/doorleen.


Detachering

Gedetacheerde medewerkers zijn specialisten die over het algemeen worden ingezet voor langdurige projecten. Toptech heeft vaak een jarenlange relatie met deze flexwerkers.

Bij detavast is de medewerker in dienst van Toptech en wordt deze te werk gesteld in (uitgeleend aan) jouw organisatie. Een contract is meestal voor de duur van een project met een opzegtermijn. Je geeft alle zorgen voor het vinden van de juiste medewerker en loontechnische aspecten uit handen aan Toptech.


Voordelen

  • Ervaren specialisten
  • Geen eigen werving nodig
  • Flexibele inzet bij projecten
  • Stabiliteit ten behoeve van projecten
  • Geen formele arbeidsrelatie
  • Begeleiding en administratie in handen van Toptech

Procedure

We brengen altijd vooraf jouw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Met de juiste competenties en diploma's. En de kandidaat krijgt de juiste baan.


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch uitzendbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we klanten >5 unieke garanties.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met meer dan 30 jaar bemiddelings ervaring in de techniek zijn wij jouw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kun je snel jouw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. Je mag natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

0883192000