download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Welkom bij Toptech | Garanties bij Talenten in techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Opzoek naar
Talenten in techniek


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch talentenbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we zowel kandidaten als klanten 5 unieke garanties.

Met deze garanties tonen we aan dat we serieus werk willen maken van enthousiaste klanten. De garanties gelden in die gevallen wanneer het hoge niveau van onze dienstverlening niet gehaald zou worden. Uniek voor de uitzendbranche. Maar eigenlijk vanzelfsprekend, omdat we willen dat onze klanten ook nieuwe opdrachten met ons aangaan en ons graag bij anderen aanbevelen.


Garanties voor opdrachtgevers

Wij garanderen onze opdrachtgevers altijd:

1. Niet goed, geld terug
Dat betekent dat wanneer binnen een week blijkt dat de kandidaat niet voldoet aan de door ons afgegeven garanties, je aanspraak maakt op onze niet-goed-geld-terug-regeling. Je betaalt dan niets voor de gewerkte uren van de kandidaat.(Verdere details inzake de spelregels worden je op schriftelijk aanvraag toegezonden)

2. De juiste kandidaat
Om de juiste kandidaat te kunnen bieden gaan we uitgebreid te werk:
  • We hebben altijd een persoonlijke ontmoeting met de opdrachtgever op de locatie, voordat we met elkaar zaken doen. Hierdoor kunnen wij onder meer de werkplek zien, de leidinggevende spreken en de cultuur proeven.
  • Ook met de kandidaat hebben we een uitgebreide, persoonlijke intake
  • We controleren of de kandidaat minimaal 2 positieve, aantoonbare referenties heeft
  • We maken een kopie van alle diploma's
  • Indien gewenst is een medewerker van Toptech aanwezig bij de sollicitatiegesprekken
  • Indien gewenst draaien wij een dag mee
3. Een eerlijke prijs
Helder en transparant zakendoen staat aan de basis van enthousiaste klanten. Daarom werken we altijd met een eerlijke prijs: De prijs is opgebouwd volgens een correcte prijs-/kwaliteitsverhouding. We maken heldere afspraken over de voorwaarden voorafgaand aan de eerste opdracht.

4. Een foutloze administratie
Van onze kant zorgen we ervoor dat de administratie foutloos is door: Online urenverantwoording en facturatie. Controle van de gemaakte afspraken door kwaliteitsafdeling Toptech.

5. Samenwerking met passie en plezier
Iedere specialist van Toptech realiseert zich dat hij of zij het verschil kan maken.


Enthousiast geworden over Toptech?

Wij laten je graag in de praktijk zien dat je enthousiast zult zijn over onze dienstverlening. Wil je eens praten met een enthousiaste opdrachtgever of flexwerker? Dat kan. We brengen je graag in contact met onze ambassadeurs. En wie weet bent je zelf wel een van die ambassadeurs over een tijdje.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met meer dan 30 jaar bemiddelings ervaring in de techniek zijn wij jouw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kun je snel jouw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. Je mag natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

0883192000