download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Welkom bij Toptech | Executive search Talenten in techniek Welkom bij Toptech | Detavast Talenten in techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Opzoek naar
Talenten in techniek


Je bent opzoek naar Talenten in techniek? Welkom bij Toptech, wij bieden verschillende contractvormen voor vaste of tijdelijke technische banen. Onze dienstverlening betreft: projecten, detachering en executive search. Daarnaast bieden we aanvullende HR-diensten als re-integratie, arbeidsrecht en collegiaal inleen/doorleen.


Executive Search

Bij executive search gaan wij voor je op zoek naar een geschikte kandidaat voor jouw (vaste) vacature. De medewerker komt direct in dienst van jouw organisatie. Afhankelijk van opdracht en salaris-afspraken en dergelijke wordt een fee overeengekomen. Je hebt na het in dienst nemen geen verbintenis meer met Toptech; de medewerker komt in jouw dienstverband te werken.

Het grote voordeel van executive search is dat je de complete procedure uit handen geeft aan Toptech. Toptech is specialist in het werven en selecteren van technisch personeel. Je hebt zelf geen omkijken naar de sollicitatieprocedure; wij stellen de geschikste kandidaten aan je voor.


Voordelen Executive Search

  • Geen eigen werving nodig
  • Ondersteuning bij opstellen functieprofiel
  • Uitbesteden sollicitatie-procedure: screening, persoonsanalyse, functie-analyse, adverteren
  • Focus op core business

Procedure

We brengen altijd vooraf jouw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Met de juiste competenties en diploma's. En de kandidaat krijgt de juiste baan.


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch uitzendbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we klanten 5 unieke garanties.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met meer dan 30 jaar bemiddelings ervaring in de techniek zijn wij jouw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kun je snel jouw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. Je mag natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

0883192000