download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Toptech Talenten in Techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Opzoek naar
Talenten in techniek


Je bent opzoek naar Talenten in techniek? Welkom bij Toptech, wij bieden verschillende contractvormen voor vaste of tijdelijke technische banen. Onze dienstverlening betreft: projecten, detachering en executive search. Daarnaast bieden we aanvullende HR-diensten als re-integratie, arbeidsrecht en collegiaal inleen/doorleen.


Projecten

Tijdelijk technisch personeel op projectbasis is ideaal voor werkzaamheden van tijdelijke aard. Bij Toptech vindt je vakkundige flexwerkers. Je hoeft zelf niet op zoek naar personeel; de flexwerkers schrijven zich bij ons in om tijdelijk werk te vinden. Flexwerkers bieden je een grote mate van flexibiliteit; de arbeidsverbintenis kan van beide zijden op zeer korte termijn worden verbroken.


Voordelen

  • 1 week garantie: niet goed, geld terug
  • Afgesproken bedrag per uur
  • Geen eigen werving nodig
  • Contracten opzegbaar
  • Geen arbeidsovereenkomst tussen u en de flexwerker

Procedure

We brengen altijd vooraf jouw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Met de juiste competenties en diploma's. En de kandidaat krijgt de juiste baan.


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch uitzendbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we klanten 5 unieke garanties.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met meer dan 30 jaar bemiddelings ervaring in de techniek zijn wij jouw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kun je snel jouw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. Je mag natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

0883192000