download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Toptech Talenten in Techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Over onsToptech is een professioneel bureau voor diensten in projecten, detachering, executive search. Onze expertises liggen in de Bouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. Daarnaast bemiddelen wij administratieve en managementfuncties in deze sectoren. Het verschilt van niveau VMBO/MBO tot MBO+ en HBO.


Flexibiliteit, snelheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Door jarenlange ervaring kennen wij de markt en hebben in ruim 30 jaar een groot netwerk aan topwerkgevers en professionals opgebouwd. Technische professionals vinden en bemiddelen is ons vak, wij gaan daarom graag van dienst voor de meest uitdagende personeelsvragen in techniek. Ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring die onze markt als de beste kennen; No-nonsense, adequaat en afspraak is afspraak!
Wij gaan geen uitdaging uit de weg; er is altijd een oplossing!

CONTACT MET TOPTECH

Welkom bij Toptech! Op zoek naar een uitdagende (loop)baan in de techniek? Op zoek naar vast of tijdelijke talenten in techniek? Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000