Talenten in Techniek | Welkom bij Toptech

Over ons

History


Het verhaal van Toptech begint in 1990 met de opening van de vestiging aan de Haagweg in Rijswijk.
25 jaar later staat er een sterk uitzendbureau met meerdere vestigingen en een opmerkelijk hoog percentage loyale klanten, flexwerkers en medewerkers.

Wordt er in het begin nog gewerkt met kaartenbakken, anno 2012 is Toptech volledig gedigitaliseerd. We werken vanuit een centrale database en zijn met Toptech Online volledig webbased. Daardoor kunnen wij snel en flexibel maatwerk leveren. Wij sturen onze klanten bijvoorbeeld geen standaard mailings maar uitsluitend datgene waar de klant ècht om vraagt in een uniek persoonlijk profiel.

Gedenkwaardig is de verdieping van de koers die in recente jaren is ingezet. Vanuit de vraag ‘waar helpen we onze klanten nou ècht mee’? is een pakket unieke garanties ontwikkeld die wij onomwonden afgeven aan klanten en kandidaten. Excellente dienstverlening moet klanten, kandidaten èn collega’s zó enthousiast maken dat ze als ambassadeurs voor Toptech gaan optreden. Betere marketing is er niet.

De koers die sinds 1990 is ingezet is aangehouden en heeft Toptech gebracht waar het nu staat: een klantgericht en geloofwaardig uitzendbureau dat het nog steeds ‘anders doet’.


Contact Toptech

Op zoek naar een uitdagende (loop)baan in de techniek? Op zoek naar vast of tijdelijk technisch personeel?
Wij zijn voor alle vragen telefonisch bereikbaar op

0883192000