download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Toptech Talenten in Techniek
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

HistoryHet verhaal van Toptech begint in 1990 met de opening van de vestiging aan de Haagweg in Rijswijk.
31 jaar later staat er een sterk talentenbureau met en een opmerkelijk hoog percentage loyale klanten, flexwerkers en medewerkers.

Wordt er in het begin nog gewerkt met kaartenbakken, anno 2012 is Toptech volledig gedigitaliseerd. We werken vanuit grote platformen die direct zijn verbonden met het netwerk en applicaties van Toptech. Daardoor kunnen wij snel en flexibel maatwerk leveren. Wij sturen onze klanten bijvoorbeeld geen standaard push-berichten maar uitsluitend datgene waar de klant ècht om vraagt in een uniek persoonlijk profiel.

Vanuit de vraag ‘waar helpen we onze klanten nou ècht mee’? is een pakket unieke garanties ontwikkeld die wij onomwonden afgeven aan klanten en kandidaten. Excellente dienstverlening moet klanten, kandidaten èn collega’s zó enthousiast maken dat ze als ambassadeurs voor Toptech gaan optreden. Betere marketing is er niet.

De koers die sinds 1990 is ingezet is aangehouden en heeft Toptech gebracht waar het nu staat: een klantgericht en betrouwbaar uitzendbureau dat het nog steeds ‘anders doet’.


CONTACT MET TOPTECH

Welkom bij Toptech! Op zoek naar een uitdagende (loop)baan in de techniek? Op zoek naar vast of tijdelijke talenten in techniek? Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000