Welkom bij Toptech | Uitzend diensten in techniek

Werkgevers

U zoekt technische professionals

Welkom bij Toptech! Wij zijn een fullservice technisch uitzendbureau waar u terecht kunt voor vakbekwaam technisch personeel en kennis op HR-gebied. Of een organisatie nu werkpieken moet opvangen, projecten wil opstarten, het werk moet laten doorgaan bij ziekte-uitval of een specialist nodig heeft:
Toptech Nederland voorziet in technische professionals.


Projecten

Tijdelijk technisch personeel op projectbasis is ideaal voor werkzaamheden van tijdelijke aard. Bij Toptech vindt u vakkundige flexwerkers. U hoeft zelf niet op zoek naar personeel; talenten in techniek schrijven zich bij ons in om tijdelijk werk te vinden. Flexwerkers bieden u een grote mate van flexibiliteit; de arbeidsverbintenis kan van beide zijden op zeer korte termijn worden verbroken.


Voordelen

  • 1 week garantie: niet goed, geld terug
  • Afgesproken bedrag per uur
  • Geen eigen werving nodig
  • Contracten opzegbaar
  • Geen arbeidsovereenkomst tussen u en de flexwerker

Procedure

We brengen altijd vooraf uw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Met de juiste competenties en diploma's. En de kandidaat krijgt de juiste baan.


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch uitzendbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we klanten 5 unieke garanties.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met 30 jaar ervaring in de technische bemiddeling zijn wij uw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kunt u snel uw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. U mag ook direct contact opnemen met ons.

0883192000


Upload profiel