MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Toptech Talenten in Techniek

Opzoek naar
Talenten in techniek


Toptech biedt verschillende contractvormen voor vaste of tijdelijke technische banen. Onze dienstverlening betreft: projecten, detavast, executive search. Daarnaast bieden we aanvullende HR-diensten als re-integratie, arbeidsrecht en collegiaal inleen/doorleen.


Technische vacatures

Bij ons kunt u terecht met al uw technische vacatures. We hebben kandidaten op allerlei niveaus: starters, veel ervaring, LBO-, MBO-, HBO- en universitair niveau. Onze expertise ligt op de volledige breedte van de techniek, verdeeld over: bouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde.


Ontzorgen

Onze insteek is dat we u ontzorgen. Uw organisatie is gebaat bij continuiteit; u zit niet te wachten op hiaten in de productie. Alleen wanneer we u echt goed kennen, kunnen we snel schakelen als er wat er nodig is. Door zorgvuldig te werk te gaan ontzorgen we uw organisatie. Toptech ontzorgt uw organisatie door vooraf uw wensen en situatie goed in kaart te brengen.


Garanties

We doen er alles aan om u enthousiast te maken over onze dienstverlening. Daarom bieden we 5 unieke garanties waarmee we duidelijk maken wat opdrachtgevers van ons mogen verwachten. Bekijk hier onze 5 unieke garanties.


NBBU en VCU

Kwaliteit, integriteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Toptech. Daarom zijn wij als talbureau aangesloten bij diverse organisaties die deze kwaliteit, integriteit en veiligheid controleren. Bekijk hier onze certificaten en documenten.
Toptech is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond van bemiddelings- en uitzendondernemingen) is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn we landelijk VCU-gecertificeerd. Dat betekent dat we in het bezit zijn van kennis ten aanzien van veiligheidseisen (VIL-VCU opleiding) en dat we werken volgens de procedures van de Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus 2007.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met 30 jaar ervaring in de technische bemiddeling zijn wij jouw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kun je snel jouw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. Je mag natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

0883192000

  • Upload profiel