MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Talenten in techniek werken bij Toptech, Lees hier onze laatste Toptech Reviews
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Review
Talenten in Techniek

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets ‘Toptech’: alles draait bij ons om TOP Talenten in Techniek. Het is iedere dag weer een feestje om met elkaar te werken. In deze review vertelt Taco over zijn werk.

Taco
Rustig en geconcentreerd vertelt Taco over zijn werk. Aan alles merk je dat hij goed luistert naar de mensen voor wie hij een baan zoekt. Hij weet wat iemand belangrijk vindt en vraagt daarbij ook door naar hobby’s, wensen en thuissituatie. Doordat Taco weet wat opdrachtgever en werkzoekende willen en kunnen, kan hij heel goed inschatten of de combinatie tussen de twee partijen een succes gaat zijn.

Mensen blij maken
Taco: “Als consultant ben ik altijd bezig met aan de ene kant de persoon die werk zoekt en aan de andere kant de opdrachtgever. Ik wil die twee partijen blij maken met elkaar; het moet passen. Lukt dat goed, dan vind ik dat geweldig.”

Taco aan het werk voor Jan
“Zo ging het ook met Jan. Na 4 jaar wonen en werken in Noorwegen, zocht hij in 2015 weer werk in Nederland. Door gesprekken weet ik wat Jan belangrijk vindt in zijn baan. Hij was op zoek naar dikwandig cv-werk. Dat kon ik hem helaas op dat moment niet direct bieden. Door onze gesprekken lukte het wel om een goed alternatief te vinden.” Jan werkt momenteel als monteur aan een ingewikkelde klus, waarbij hij het leidingwerk aanlegt in een nieuw laboratorium. Hier kan hij zijn kennis en ervaring goed gebruiken.

Werkplezier bij Toptech
“Ik werk al 19 jaar bij toptech. We hebben het goed met elkaar en de sfeer onderling is prettig. Maar het meest geniet ik nog steeds als het is gelukt om de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen. Daarvoor doe ik het.”

Zoek jij ook een nieuwe baan en word je ook graag geholpen door iemand zoals Taco, die er lol in heeft om precies de juiste werkplek te vinden voor jou? Neem dan contact op met Toptech. Dan helpt Taco of één van zijn collega’s je graag verder.

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000