download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Talenten in techniek werken bij Toptech, Lees hier onze laatste Toptech Reviews
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Review
Talenten in Techniek

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets ‘Toptech’: alles draait bij ons om TOP Talenten in Techniek. Het is iedere dag weer een feestje om met elkaar te werken. In deze review vertelt Sherman over zijn ervaring samen met Toptech.

Sherman
Als de vorige werkgever van Sherman naar China verhuist, komt hij na 29 jaar trouwe dienst plotseling zonder werk te zitten. Een kennis van hem adviseert hem Toptech te bellen. Sherman maakt een afspraak met Toptech en binnen een week heeft hij een nieuwe baan. Zo snel kan dat gaan.

Van instrumentenmaker naar servicemonteur
Sherman: “Ik ben altijd instrumentenmaker geweest bij een olieraffinaderij, nu werk ik als servicemonteur bij Kropman. Voor deze baan ga ik met een bus langs bij onze klanten. Daar verzorg ik  onderhoud aan de c.v. en de boiler. Daarnaast controleer ik onder andere de noodverlichting. Iedere dag is anders. ’s Ochtends op kantoor krijg ik de adressen van de klanten die ik moet bezoeken die dag. Zij regelen de planning, ik hoef mij enkel te concentreren op mijn werk.”

Goed werk en leuke collega’s
“Als je wat ouder bent is het vaak niet zo gemakkelijk om een nieuwe baan te vinden, maar ik moet nog een paar jaar werken tot mijn pensioen. Ik ben blij met het advies om Toptech te bellen. Toptech heeft mij heel goed geholpen. Als er wat is kan ik altijd bij hem terecht. Hij belt mij iedere week hoe het gaat, dat vind ik prettig. Ik heb goed werk, leuke collega’s en mijn salaris wordt netjes op tijd gestort. Binnenkort krijg ik een vast contract bij Kropman. Ik ben heel tevreden!”

Ben je net als Sherman op zoek naar ander werk, neem dan contact op met Toptech. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die bij je past.

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000