Talenten in techniek werken bij Toptech, Lees hier onze laatste Toptech Reviews

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets ‘Toptech’: alles draait bij ons om TOP Talenten in Techniek. Het is iedere dag weer een feestje om met elkaar te werken. Daarom zetten we de komende weken 8 Toptech-ers in het zonnetje: 4 flexwerkers en de 4 consultants die hen naar werk begeleidden. In het vorige interview vertelt onze consultant Max over Sherman, die ondanks zijn hogere leeftijd snel weer werk vindt. Deze week vertelt Sherman er zelf over.

Sherman
Als de vorige werkgever van Sherman naar China verhuist, komt hij na 29 jaar trouwe dienst plotseling zonder werk te zitten. Een kennis van hem adviseert hem Toptech te bellen. Sherman maakt een afspraak met Max en binnen een week heeft hij een nieuwe baan. Zo snel kan dat gaan.

Van instrumentenmaker naar servicemonteur
Sherman: “Ik ben altijd instrumentenmaker geweest bij een olieraffinaderij, nu werk ik als servicemonteur bij Kropman. Voor deze baan ga ik met een bus langs bij onze klanten. Daar verzorg ik  onderhoud aan de c.v. en de boiler. Daarnaast controleer ik onder andere de noodverlichting. Iedere dag is anders. ’s Ochtends op kantoor krijg ik de adressen van de klanten die ik moet bezoeken die dag. Zij regelen de planning, ik hoef mij enkel te concentreren op mijn werk.”

Goed werk en leuke collega’s
“Als je wat ouder bent is het vaak niet zo gemakkelijk om een nieuwe baan te vinden, maar ik moet nog een paar jaar werken tot mijn pensioen. Ik ben blij met het advies om Toptech te bellen. Max heeft mij heel goed geholpen. Als er wat is kan ik altijd bij hem terecht. Hij belt mij iedere week hoe het gaat, dat vind ik prettig. Ik heb goed werk, leuke collega’s en mijn salaris wordt netjes op tijd gestort. Binnenkort krijg ik een vast contract bij Kropman. Ik ben heel tevreden!”

Ben je net als Sherman op zoek naar ander werk, neem dan contact op met Max of een van de andere consultants van Toptech. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die bij je past. Heb je de blog van Max gemist? Klik dan hier.

JOUW TOPBAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag jouw topbaan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen met jouw bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past.
Wij zijn voor al je vragen direct te bereiken op

0883192000