download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Lachen op het werk is meer resultaat, Lees hier onze laatste updates over lachen op het werk.
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Lachen op het werk is meer resultaat

Lachen op het werk is niet alleen belangrijk om wat meer plezier te hebben in het werk, maar onderzoek heeft nu ook aangetoond dat lachen een positief effect heeft op de productiviteit. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je je de hele dag bezig houdt met lol trappen met collega’s, maar lachmomenten horen zeker thuis in de gemiddelde werkdag.

Nieuwe energie na het lachen
Lachen laat ons ontspannen. Dit is overal zo, of we nu thuis zijn, op het werk of op visite. Wanneer we lachen, dan laten we alle zorgen en stress even los en genieten we van ontspanning. Deze ontspanning van het lachen zorgt ervoor dat we meer energie krijgen en deze nieuw verkregen energie wordt op de werkvloer omgezet in een hogere productiviteit. Een team collega’s dat op meerdere momenten van de dag even goed met elkaar lacht krijgt op een werkdag dus meer voor elkaar dan een team dat deze momenten niet kent.

Ook werkgevers zien het gebeuren
Er zijn werkgevers die personeel ronduit verbieden om tijdens werktijd eens te belanden in een slappe lach moment. Zonde, want de werkgevers kunnen er dus van profiteren. Gelukkig zijn er ook veel werkgevers die wel zien dat collega’s veel beter werken nadat ze even lol hebben gehad samen.

Het moet wel voor iedereen leuk zijn
Helaas komt het ook voor dat een team lol heeft door een teamlid belachelijk te maken, door over deze persoon te roddelen, door iemand te pesten of te kwetsen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Dit zorgt dan ook juist voor een verslechterde werksfeer en brengt de productiviteit omlaag. Het is dan ook de bedoeling dat het hele team plezier heeft en dat er niemand van buitengesloten wordt voor het plezier van de rest van het team. Het gaat om positieve humor voor het hele team dat de productiviteit kan verbeteren.

Lachen wordt aangemoedigd
Steeds meer werkgevers moedigen werknemers aan om wat meer humor te gebruiken op de werkvloer. Lachen op het werk wordt dan ook steeds beter gewaardeerd en veel werkgevers doen er zelf ook aan mee. Zo ga je zelf ook met meer plezier naar je werk!

Plezier in een nieuwe technische functie?
Wil jij ook lekker lachen met collega’s op je werk, maar heb je op dit moment geen werk of zoek je een nieuwe uitdaging in een technische functie? Zoek dan snel naar jouw topbaan bij Toptech!

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000