download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
De AVG wat kan ik ermee, Lees hier onze laatste updates over de AVG.
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

De AVG wat kan ik ermee

De AVG in het kort
Vanaf 25 mei moeten alle bedrijven en overheden voldoen aan de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet vervangt de oude Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De nieuwe wet versterkt de rechten van burgers en stelt meer verplichtingen aan organisaties.

1. Privacy in het contact met onze Toptech consultants
Omdat onze consultants een belangrijke schakel zijn tussen jou en je (toekomstige) werkplek, deel je veel informatie met ze. Ze weten met wie ze welke informatie mogen delen en met wie niet. Iedereen bij Toptech is op de hoogte van de nieuwe privacywet en werkt volgens de nieuwe regels.

2. Jouw gegevens zijn bij Toptech veilig opgeslagen volgens de nieuwe, strengere normen
Je kunt erop vertrouwen dat we je gegevens veilig opslaan. Onze software voldoet aan de wettelijke eisen van de AVG: het voorkomt datalekken en beschermt jouw gegevens. We werken daarnaast enkel met externe partners die de privacywetgeving serieus nemen en naleven.

3. Jij bepaalt wat er met jouw gegevens gebeurt
Bij de zoektocht naar een goed passende werkplek houden we een dossier bij, zodat we alle nodige informatie op één plek bij elkaar hebben. Je kunt dit dossier altijd opvragen, het gaat immers over jou. Wil je dat gegevens (zoals bijvoorbeeld contactgegevens, paspoort of cv), niet langer bij ons in het systeem staan, dan zullen we ze meteen verwijderen. Jouw gegevens blijven van jou.

Er is natuurlijk nog veel meer te lezen over de nieuwe privacywet. Wil je meer lezen over de AVG? Klik dan hier.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/privacy-en-persoonsgegevens/voorbereiden-op-de-avg

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000