Engineers W, E en BIM

Type:

Vast / Tijdelijk

Locatie:

Den Haag

Werkgebied:

Ervaring:

3-5 jaar

Als Engineer installaties bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig (onder leiding van een projectleider) ontwerpen en begroten van projecten. In samenwerking met de CAD/BIM-afdeling en het secretariaat dient u projecten volledig te kunnen uitwerken tot besteksniveau.

Tijdens de uitvoeringsfase dient u de uitvoeringsdocumenten te controleren en vanuit het bureau begeleiding te geven aan project.

Het werktuigbouwkundig vakgebied omvat bij alle klimaattechnische installaties, sanitaire installaties, regelsystemen, brandbeveiliging enz. waarbij duurzaamheid en innovatie grote aandacht heeft.

Het elektrotechnisch vakgebied omvat bij alle licht- en krachtinstallaties alsmede alle zwakstroominstallaties zoals beveiliging, toegangscontrole, brandbeveiligingsinstallaties, data en telecom. Ook transportinstallaties waaronder liften en gevelbewassing vallen onder de verantwoording van de elektrotechnische afdeling.

Voor de BIM engineer zoekt onze opdrachtgever modelleurs bij voorkeur met kennis van werktuigbouwkundige installaties.

De vacature betreft een functie voor 40 uur per week, maar in overleg zijn flexibele werktijden en parttime werken bespreekbaar.

Eisen

  • Minimaal een Hbo-opleiding aangevuld met vakgerichte opleidingen en een ruime ervaring in ons vakgebied;
  • Beschikking over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Ambitieuze instelling met een sterk analytisch vermogen.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Zij streven naar intelligente en optimale combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit het doel. Want uiteindelijk gaat het om de mens als gebruiker van het gebouw.

Deze opdrachtgever kent een familiaire werksfeer met korte communicatielijnen. Op de dagelijkse werkvloer wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende functies binnen de organisatie.

Interesse?

Neem contact op met Arnold Van Weelde via 0620607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.

Solliciteer direct!

Hidden
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.