Welkom bij Toptech | Werving en selectie diensten in techniek

Werkgevers

U zoekt technische professionals

Welkom bij Toptech! Wij zijn een fullservice technisch uitzendbureau waar u terecht kunt voor vakbekwaam technisch personeel en kennis op HR-gebied. Of een organisatie nu werkpieken moet opvangen, projecten wil opstarten, het werk moet laten doorgaan bij ziekte-uitval of een specialist nodig heeft:
Toptech Nederland voorziet in technische professionals.


Executive Search

Bij executive search gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw (vaste) vacature. De medewerker komt direct in dienst van uw organisatie. Afhankelijk van opdracht en salaris-afspraken en dergelijke wordt een fee overeengekomen. U heeft na het in dienst nemen geen verbintenis meer met Toptech; de medewerker komt in uw dienstverband te werken.

Het grote voordeel van executive search is dat u de complete procedure uit handen geeft aan Toptech. Toptech is specialist in het werven en selecteren van technisch personeel. U heeft zelf geen omkijken naar de sollicitatieprocedure; wij stellen de geschikste kandidaten aan u voor.


Voordelen executive search

  • Geen eigen werving nodig
  • Ondersteuning bij opstellen functieprofiel
  • Uitbesteden sollicitatie-procedure: screening, persoonsanalyse, functie-analyse, adverteren
  • Focus op core business

Procedure

We brengen altijd vooraf uw wensen en situatie goed in kaart. We kunnen dan de juiste kandidaat leveren zonder verdere uitvoerige gesprekken wanneer het moment zich aandient. Met de juiste competenties en diploma's. En de kandidaat krijgt de juiste baan.


Garanties

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers en kandidaten enthousiast te maken over onze diensten als technisch uitzendbureau. Enthousiaste klanten zijn namelijk ambassadeurs van onze organisatie. Om dat enthousiasme te garanderen bieden we klanten 5 unieke garanties.

Vacature aanmelden

Tijdelijk of vast technisch personeel nodig? Met 30 jaar ervaring in de technische bemiddeling zijn wij uw partner in tijdelijk en vast technisch personeel op alle niveaus. Met het formulier hieronder kunt u snel uw vacature aanmelden. We nemen de aanvraag direct in behandeling. U mag ook direct contact opnemen met ons.

0883192000


Upload profiel