MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Talenten in techniek werken bij Toptech, Lees hier onze laatste Toptech Reviews

Review
Talenten in Techniek

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets ‘Toptech’: alles draait bij ons om TOP Talenten in Techniek. Het is iedere dag weer een feestje om met elkaar te werken. Daarom zetten we de komende weken 8 Toptech-ers in het zonnetje: 4 flexwerkers en de 4 consultants die hen naar werk begeleidden. Onze consultant Vincent bijt het spits af.

Vincent
“Als je jezelf kunt verplaatsen in de ander, kun je die persoon verder helpen. Dat is wat de mensen bij Toptech met elkaar gemeen hebben en wat ons onderscheidt van anderen: je bent bij ons geen nummer, oprechte interesse staat voorop.”

Verder kijken dan een CV
Vincent - 31 jaar en allround consultant – kijkt graag verder dan een CV: “Ik stel veel vragen: hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat als geld geen rol speelt? Wat zou je willen doen op een dag? Misschien is dat iets heel anders dan waarvoor je opgeleid bent en heb je geen enkele ervaring. Daar valt vaak wel een mouw aan te passen. Het is belangrijker dat je een baan vindt waarvan je thuiskomt met een glimlach.

Vincent aan het werk voor Marinus
Binnenkort verschijnt ook het interview met Marinus. Hij verloor door overmacht zijn baan. Vincent is zijn consultant bij Toptech. Vincent: “Energiewacht belde mij omdat ze iemand zochten voor de commerciële binnendienst. Dit gesprek duurde nog geen drie minuten, want ik had de juiste kandidaat al gevonden: Marinus! We hadden elkaar kort daarvoor gesproken ter kennismaking. Ik wist dat hij de man was die ze bij Energiewacht zochten. Als het plaatje klopt voel je dat. Dat vind ik altijd een kippenvelmoment. Inmiddels is Marinus in dienst bij Energiewacht zelf. Dan heb ik mijn werk goed gedaan.”

Tweede vestiging in Utrecht
Begin mei dit jaar is er naast het Toptech Huis in Rijswijk, een tweede vestiging in Utrecht geopend. “We werken landelijk en er was vraag naar een tweede vestiging. We hebben een mooie, goed bereikbare locatie gevonden op een klein bedrijventerrein vlakbij Ikea Utrecht. Ik heb er ontzettend veel zin in om daar samen met een nieuw team, onze klanten te bedienen.”

Vincent kijkt als echte Toptech-er verder dan je CV om een droombaan te vinden. Wil je eens praten over jouw droombaan? Of ben je benieuwd hoe we mensen helpen met (om)scholing? Neem dan contact op of lees verder over onze Toptech academy.

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000