Talenten in techniek werken bij Toptech, Lees hier onze laatste Toptech Reviews

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets ‘Toptech’: alles draait bij ons om TOP Talenten in Techniek. Het is iedere dag weer een feestje om met elkaar te werken. Daarom zetten we de komende weken 8 Toptech-ers in het zonnetje: 4 flexwerkers en de 4 consultants die hen naar werk begeleidden. Eerder vertelde (voormalig) flexwerker Marinus over zijn ervaring met Toptech en het contact met zijn consultant Vincent. Dit keer vertelt Max over zijn werk.

Max
Consultant Max startte zijn carrière in de sportwereld. Hij weet dus hoe het is om een carrière switch te maken. Na het afronden van de sportopleiding CIOS werkte hij 6 jaar in een sportschool. Ondertussen volgde hij ook een opleiding Management en Economie. Max: “Na die opleiding heb ik mijn cv online gezet. Daar kwamen een aantal reacties op, waaronder een reactie van Toptech. Ik werk hier nu twee jaar en heb het ontzettend naar mijn zin.”

Mensenwerk met aandacht
“Mijn werk is heel dynamisch. Geen dag is hetzelfde en ik werk met veel verschillende mensen samen. Om mijn werk goed te kunnen doen heb ik het vertrouwen nodig van de mannen en vrouwen die het werk doen. Dat vertrouwen krijg ik doordat ik goed luister en werk aan een goede, persoonlijke band. Zo ga ik vanmiddag bij een aantal jongens langs op de bouwplaats. Daar ben ik de hele middag mee bezig, maar het is belangrijk, dus daar maak ik tijd voor vrij.”

Max aan het werk voor Sherman
“Met sommige cliënten heb je iets extra’s. Dat heb ik met Sherman, die binnenkort ook geïnterviewd wordt. Ondanks zijn hogere leeftijd had ik al snel een nieuwe baan voor hem gevonden. Sherman is een vriendelijke, betrouwbare man die goed is in zijn werk. Hij komt regelmatig langs bij ons in het Toptech Huis. Dan help ik hem met zijn online urenregistratie, maar vaak hebben we ook gewoon een praatje. Binnenkort krijgt hij een vast contract. Het is natuurlijk jammer dat we hem dan kwijtraken, maar ik gun het hem enorm.”

Zoek jij ook een nieuwe baan en word je graag geholpen door iemand zoals Max, die net dat stapje extra zet voor je? Neem dan contact op met Toptech. Dan helpt Max of één van zijn collega’s je graag verder.

JOUW TOPBAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag jouw topbaan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen met jouw bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past.
Wij zijn voor al je vragen direct te bereiken op

0883192000