download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Talenten in techniek werken bij Toptech, Lees hier onze laatste Toptech Reviews
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

Review
Talenten in Techniek

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets ‘Toptech’: alles draait bij ons om TOP Talenten in Techniek. Het is iedere dag weer een feestje om met elkaar te werken. Marinus, die zijn baan verliest als zijn werkgever failliet gaat. In deze review vertelt Marinus zelf over die periode en over hoe hij via Toptech snel weer werk vindt.

Marinus
Het was niet de eerste keer dat Marinus bij ons aanklopte voor hulp bij het vinden van werk. Marinus: “In 2001 verloor ik mijn toenmalige baan. Ik heb in die tijd verschillende uitzendbureaus benaderd, maar Toptech kon mij het beste verder helpen. Toen ik in 2016 na een periode in vaste dienst weer werk zocht, dacht ik meteen aan jullie.”

Commerciële en technische regelfunctie
Inmiddels werkt Marinus met veel plezier bij Energiewacht; een serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen. Hier werkt Marinus vanuit het kantoor als contactpersoon tussen de woningbouwvereniging, de klant en de monteurs van Energiewacht zelf. “Het is een commerciële functie, maar ik moet ook technische achtergrondkennis hebben om mijn werk goed te kunnen doen.”

Sollicitatiegesprek vanaf vakantieadres
“De sollicitatieprocedure ging snel. Ik had kort ervoor mijn cv opgestuurd, toen ik gebeld werd door Toptech over een geschikte vacature. Ik was op dat moment op mijn vakantieadres. Toptech had direct wat korte vragen. Onder andere of ik iets in het Engels en in het Duits wilde zeggen, aangezien ik op mijn cv had gezet dat ik die talen spreek.” Lachend: “Stond ik daar in de zon, in korte broek vragen te beantwoorden in het Duits!” Blijkbaar ging dat goed, want na een vervolggesprek werd Marinus aangenomen voor de functie bij Energiewacht.

Geruststellende gedachte: Toptech helpt bij werkverlies
“Na dat eerste telefoongesprek heb ik met Toptech nog veel vaker contact gehad. Over de voortgang, bij vragen, of gewoon een praatje over hoe het met mij gaat. Het contact is altijd goed. Inmiddels heb ik een vast contract, maar mocht ik weer mijn baan verliezen, dan weet ik dat Toptech mij weer aan het werk helpt. Dat is een geruststellende gedachte.”

Plezier in een nieuwe technische functie?
Ben je net als Marinus op zoek naar ander werk, neem dan contact op met Toptech. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die bij je past.

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000