download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
De Toptech Academy, Lees hier onze laatste updates over opleidingen en werk in techniek.
OPEN SOLLICITATIE | CONTACT

De Toptech Academy

“Ik werk al vijftien jaar als lasser en ben toe aan een hele nieuwe uitdaging. Hoe pak ik dat aan? Zomaar stoppen met werken en een opleiding gaan volgen kan niet, want ik heb wel een hypotheek die betaald moet worden.” Tim (33)

“Ik heb mijn vakdiploma’s gehaald. Nu nog een rijbewijs en dan kan ik ook zelf naar opdrachten toe rijden.” Amal (19)

Speciaal voor mensen als Tim en Amal is er de Toptech Academy. Hier helpen we je verder op het gebied van scholing en opleiding. Of het nu gaat om bijscholing, een technische vakopleiding in een nieuwe richting, of zelfs het behalen van je rijbewijs!

De Toptech Academy:

  • Luistert naar je wensen.
  • Heeft kennis van het werkveld en de mogelijke opleidingen in de techniek.
  • Adviseert en denkt mee met wat past bij jou.
  • Is betrokken bij jouw werksituatie.
  • Ondersteunt bij praktische zaken, zoals inschrijving.
  • Betaalt vaak zelfs je opleiding!

Nieuwe functie voor Tim en een rijbewijs voor Amal
Tijdens het gesprek met de loopbaanadviseur van onze Toptech Academy, vertelde Tim dat hij bij hem thuis de volledige elektra zelf vervangen had. Hij vond het een mooie klus en zou hiervan wel zijn werk willen maken. Eén probleem: hij miste de kennis en de vakdiploma’s.

Er bleek meer mogelijk dan Tim dacht. Diezelfde middag ging hij naar huis met een Plan van Aanpak voor zijn nieuwe carrière als elektricien en een inschrijving voor de opleiding Basisdiploma Elektrotechniek. Ook vonden we een passende vacature en kon hij al tijdens zijn opleiding aan het werk als elektricien bij een bedrijf in zijn woonplaats.

Tim gaat weer met plezier naar zijn werk. En Amal? Die haalde via Toptech zijn rijbewijs en rijdt nu zelf op de bedrijfsbus van zijn opdrachtgever.

Daar doen we het voor. Dat is de betrokkenheid van Toptech.

Wil jij je tech carriere ook een boost geven en gebruik maken van onze academy mogelijkheden, neem dan contact op het nummer 088 3192000 of voor meer info kijk hier verder>

JOUW BAAN IN TECHNIEK

Welkom bij Toptech! Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Wij helpen je graag verder jouw baan in techniek te krijgen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Onze aanpak is persoonlijk en samen bekijken we welke werkgever het beste bij jou en je wensen past. Wij zijn voor al je vragen direct bereikbaar.

0883192000